Huwelijksfeest Huwelijksmuziek Huwelijksreceptie

Huwelijksfeest Huwelijksmuziek Huwelijk Muziek

Huwelijksreceptie muziek, Receptie muziek, receptiemuziek en Achtergrond Muziek, Lounge Muziek en Easy-Listening Smooth Jazz, ook 'elevator' muziek genoemd, tijdens uw receptie, brunch, en ontvangst, sfeerbrenger bij uw huwelijksreceptie, huwelijksceremonie of huwelijksmis.
Muziek waarbij u kan converseren.
Sfeervolle, aangename en stijlvolle muziek.
Live muziek voor uw moment.
De juiste achtergrondmuziek geeft de juiste ambiance tijdens uw receptie of informele samenkomst uitstekende muziek om uw receptie dat extra cachet te bieden.

Midnight Sax for a Special Moment!

Receptie Muziek en Achtergrond Muziek met Midnight Sax is een compacte One man Band en staat garant voor een perfecte en sfeervolle muzikale omlijsting op uw event en brengt u Lounge Muziek en Easy-Listening Smooth Jazz.
Midnight Sax kan zowel mobiel als met een vaste kleine geluidsinstallatie optreden.
De compacte samenstelling betekent in de praktijk dat er niet veel ruimte nodig is. Midnight Sax speelt met gepast volume.
De juiste muziek is voor elk evenement dé sfeerbepalende factor.

De samenstelling uit professionele begeleiding op mp3 / IPad en de melodie op saxofoon (tenor- en sopraansaxofoon + klarinet) bied een breed scala aan mogelijkheden.
Het geeft de mogelijkheid u te laten genieten van een intiem combo, van sfeervolle muziek met een easy jazzy karakter.
Saxofoonmuziek geeft altijd een aparte en prettige sfeer. Saxofoon is het instrument dat het dichts bij de menselijke stem ligt.
Expressief, warm, kleurvol en emotioneel.
Wellicht toch een overweging waard.

Een bouquet van wereldberoemde melodieën die u zult herkennen als een glas goede wijn en een overheerlijke doos pralines.

Receptie Muziek met Mister Dixieland

Receptiemuziek Achtergrond muziek met Mister Dixieland - Sfeervolle en gezellig Lounge Dixieland Jazz & Evergreens. In de sfeer, kleding outfit en tijdsbeeld van de Peaky Blinders. Mobiele live muziek voor elke gelegenheid!
Saxen, klarinet en zang daarbij een begeleiding van een volledige ritmesectie op mp3-speler,een volledig dixielandorkest.
Met deze mobiele versterking op batterijen kan ik op eender welke locatie optreden en kan men genieten van aangename muziek.
Mister Dixieland neemt geen pauze, continue muziek!

Altijd perfect gekleed voor u

In de kleding van de 1920-ties American Style, Peaky Blinders of met bolhoed ‘The English Style’.
Mister Dixieland is inzetbaar bij elke gelegenheid. Bij uw receptie, winkelopening, jubileum, huwelijksreceptie, verjaardagsfeest, muzikale ontvangst, beurs, ...
Met de combinatie van zang en de diverse instrumenten, sopraan-, alt-, tenorsaxofoon en klarinet weet ik een gepaste sfeer te brengen.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen.

R-sax

Saxofonist R-sax brengt sfeervolle receptie- en achtergrondmuziek, heeft een jarenlange ervaring met goede referenties en staat garant voor stijlvolle saxofoonmuziek.
Deze solo-act is geschikt als achtergrondmuziek.
Het repertoire bestaat uit easy-listening jazz, loungemuziek.

Een optreden komt standaard met een professionele geluidsset waarbij de saxofonist speelt over de begeleidingsmuziek.

Dit concept neemt weinig ruimte in beslag en door het gebruik van een accu -speaker overal inzetbaar ook wanneer er geen stroomvoorziening voorhanden is

Contactformulier