Kinderattracties Kinder Attracties

Kinderattracties Kinder Attracties

Kinderattracties Kinder Attracties Een compleet kinderpretplein vol met kinderattracties waar de kinderen zich in volle hartelust kunnen uitleven. Onze kinderattracties zijn een ware mini kermis mat o.a. een kindertrein, een draaimolen, een schminkstand, een limonadeboom en een luchtkussen.

Een supervoordelig pakket met Kinderattracties!

Kinderattracties zijn niet alleen een festijn voor kinderen maar ook een lust voor het oog van ouders en toeschouwers.

De kinderattracties kunnen binnen en buiten geplaatst worden bij elk evenement. Van braderieë, winkelcentra, privé-feesten of bedrijfsfeesten.

Kinder Attractieverhuur Kinderattractieverhuur

Kinder Attractieverhuur Kinderattractieverhuur Kinderkermis Attractieverhuur Speel Attractie 7 Springkussens Clown Pino Lachspiegels Zweefmolen Popcornmachine Ballonnenclown
Clown Pino weet als geen ander wat kinderen leuk vinden en heeft het liefst veel kinderen om zich heen. Gezellig met de kinderen hollen, springen, klauteren, snoepen en zweven door de lucht, Clown Pino kan er geen genoeg van krijgen.

Met zijn Pinowagen gaat hij door het hele land om daar een plein of veld vol te zetten met de leukste kinderattracties, we noemen het dan ook maar het PinoPlein.

Een springkussenpark en meer ...

Op een ruimte van minimaal 20 x 20 meter zet Pino samen met zijn
vriendjes voor de kinderen van uw stad of dorp een springkussenpark neer van 6 kussens(de Inktvis) voor de allerkleinsten tot 5 jaar en een grote voor de kinderen tot 10 jaar.

Naast vier lachspiegels en een heuse zweefmolen is er ook gedacht aan de lekkere trek, want Pino’s assistente deelt verse popcorn uit die ter plekke wordt gemaakt met de rode popcornmachine met standaard zo’n 100 zakjes popcorn.

Ballonnenclown en Liedjes zingen

Natuurlijk gaat Clown Pino ook ballonnenvouwen, grappen maken, liedjes zingen en rondfietsen op zijn nieuwe éénwieler. Op het plein klinkt gezellige muziek uit de Pinospeakers!

Samen met zijn 2 vriendjes de hulpclowns zal Clown Pino er voor zorgen dat alles netjes verloopt, maar wij stellen wel als eis dat u zelf ook 2 toezicht-ouders regelt. Pino zou het natuurlijk erg vervelend vinden als kinderen onvoorzichtig doen, want dan kunnen er ongelukken gebeuren!

De voordelen van Het PinoPlein:

  • Meerdere kinderen van verschillende leeftijden(van 3 tot 10 jaar) kunnen zich vermaken
  • Alle attracties zijn gekeurd en dus veilig bevonden
  • Het PinoPlein kan ook in een overdekt winkelcentrum geplaatst worden
  • De attracties zijn kleurrijk en trekken vele kinderen aan
  • Er is toezicht op de veiligheid
  • Attracties, Entertainment en Traktaties worden aangeboden op één super herkenbare plek!