Ballonnenclown, ballonnen clown ballonnenclowns

Ballonnenclown Jerry

Ballonnenclown Jerry uit voor winkelcentrum, braderie, bij u thuis op het kinderfeestje, bij uw evenement, bij ... U zegt het maar! Met ballonnenclown Jerry bent er zeker van dat de ruimte in een razend tempo veranderd wordt in een ware ballonnenzee. Van hondje tot Goofy, bijna niets is Jerry te gek.
Ballonnenclown Jerry
heeft ook een draaiorgel ballonnenshow act met niet alleen de mooiste en bekendste hits, maar ook nog eens de meest uiteenlopende ballonfiguren voor jong en oud. Jerry is verkleed als boer of clown en een gegarandeerdsucces.

Ballonnen clown of ballonnenclown clowns

Ballonnenclown Z. maakt gebruik van zijn ballonnenkar waar ook nog eens een vrolijk muziekje uit komt . Het is een mobiele act dus overal inzetbaar.
Ballonnenclown Clown Z. heeft voor festiviteiten aangepaste programma’s.
In overleg wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en hoe het een en ander aangepast kan worden.
Ballonnen clown Z. is op elk soort feest inzetbaar, van kinderfeest, kinderverjaardag tot bedrijfsfeest.
Daarnaast is hij een prettige verschijning op braderieën, feestmarkten, als Sinterklaas hulp, opening van bedrijven en winkels. Productpresentatie op beurzen etc.

Ballonnenclown Zas

Ballonnenclown Clown Zas zegt alles te weten van wat met vakantie te maken heeft, maar is dat ook zo? Hij heeft zelfs zijn koffer nog meegenomen ... maar waar is die ook alweer? En wat zit er ook alweer in?

Tijdens deze spannende kindershow passeren rommelige koffers, magie, jongleren, ballonnen en muziek de revue. Dit alles met een grote dosis humor en heel veel interactie.

Deze show is zeer geschikt voor winkelcentra, braderieën, kinderfeestjes (ook thuis), maar ook zeker voor grotere evenementen.