Troubadour Minestreel Troubadours

Troubadour Minestreel Troubadours

Troubadour Minestreel Troubadours Bij vele gelegenheden kunnen zij u een persoonlijk lied brengen. Een troubadour kan bij elke gelegenheid een sfeer brengen die intiem, charmant, vrolijk en ontroerend zijn. Artiesten-Evenementen.be brengt u de beste troubadours. Voor uw succes en elke gelegenheid.

Troubadour Ben

Troubadour Ben zingt en speelt voor en met z’n wel willend publiek een dwarsdoorsnede van zo’n beetje alles wat hij, als troubadour muzikant, als muziekleraar en jawel, ook als mens de afgelopen decennia overal heeft opgelopen. Zijn oudste liefde is de popmuziek uit de jaren ‘67 en ‘68 (Bee Gees, Beatles, Rolling Stones e.v.a.. Daarna kwam Ierse folk en al gauw vanzelf Nederlandstalige “folk”; van middeleeuwse ballades tot de hedendaagse Mosselman.

In de jaren ‘84-’90 heeft hij zich zeer intensief beziggehouden met de zgn. “Pop a-capella”. In deze periode wordt nog meer duidelijk wat zijn eigen stijl altijd al blijkt te zijn geweest, het steeds weer net-even-anders brengen van en muziekjes uit alle interessegebieden van zijn muzikale smaakervaring. Tegenwoordig als optredend troubadour doet Ben eigenlijk niets anders dan het met veel gevoel voor humor en in goede interactie met zijn publiek (van alle leeftijden) amuseren en soms ook te ontroeren door middel van zijn liedjes en verhalen.

Behalve van die hele berg liedjes, maakt Ben vooral gebruik van zijn stem (vlotte babbel!), gitaar, mandola en soms een trommel. Bij gelegenheid neemt hij ook graag één of meer van zijn dulcimer mee. Op zijn heupen heeft hij ‘t altijd: dat kleine tasje met verrassingen voor als ‘t weer “audience participation time” is. En speciale wensen? ! ? Altijd proberen! U weet maar nooit welk lied hij speciaal voor U instudeert of (her)schrijft.....

Troubadour, achtergrondmuziek en dansbare muziek

Een feestavond is als het ware een draaiboek van momenten.
Edward V ondersteunt de verschillende momenten van de avond, zodat deze optimaal tot hun recht kunnen komen. Een hartelijk ontvangst, een grappige introductie.

Voldoende afwisseling
Edward V zorgt voor voldoende afwisseling.
Uw gasten voelen zich vertrouwd met hem.
Zij hebben die avond samen een belevenis.

Geluidsfragmenten

Entertainment: zelf invulling geven

Een avondvullend programma kan beginnen met een troubadour-act bij de verwelkoming, gevolgd door een veelzijdig programma van akoestische pop classics, komische persoonlijke ceremonie, cabaret, interactieve troubadour-act, met als afsluiting een swingend dansbaar repertoire.

Tijdens een familiedag zijn er vaak jonge kinderen aanwezig.
Edward heeft hiervoor een kort repertoire van kid-pop ingestudeerd.
Songs van K3, Chipz, uit Jungle Book e.d.

Even een ‘klein’ momentje.