Waarzegster Waarzegster Act Waarzeggen

Waarzegster Waarzeggen Tarot

Waarzegster Lady M. richt zich op uw kansen en mogelijkheden in de toekomst. De waarzegster's eigenzinnige benadering en met behulp van haar tarotkaarten, zet zij u aan tot denken of bevestigt wat u weet...
Waarzegster Lady M. legt in haar standje van mooi gedecoreerde kamerschermen de Tarot kaarten voor uw gasten.
Zij reist samen met uw gast door zijn/haar verleden en heden, en voorzichtig licht zij een tipje van de sluier op die zijn/haar toekomst verborgen houd
Tarot is een oud kaartspel met veel symbolen, getallen en kleuren.
De gasten zoeken zelf de kaarten intuïtief uit, waarna de waarzegster de kaarten gaat interpreteren en zich waagt aan de onthulling en voorspelling.
De waarzegster werkt snel om zoveel mogelijk personen de mogelijkheid te geven op een zeer bijzondere manier iets te weten te komen over zichzelf en de kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Waarzegster Suleyka & Ali

Waarzegster Suleyka & Ali zijn een leuk stukje entertainment, desgewenst aangepast aan een thema of aan uw specifieke wensen. Waarzegster Suleyka laat de kaarten spreken en ziet tot uw vermaak altijd het juiste teken. Een toekomst naar uw smaak.
Waarzegster Suleyka treedt samen op in deze act met Ali, die het wachtende publiek vermaakt met zijn runenstenen.
Waarzegster Suleyka werkt altijd voor haar prachtig decor en vormt alzo een kleurrijke act die ook omstanders uitermate amuseert.
Geschikt voor alle soorten feesten maar ook op een beurs of als entree act.