Kerstmuziek - Kerstattracties

Een veelvoud van mogelijkheden!

Kerstmuziek en Kerstattracties zijn de ingrediënten voor een geslaagde kerstviering. Daarom schenken wij hier ruim aandacht aan. Uiteraard kunnen wij niet alle mogelijkheden etaleren maar... indien u met ons contact opneemt kunnen wij u zeker van dienst zijn!

Dixieland band "The DixieMates"

Een Kerst Dixieland Band voor alle gelegenheden!

Bij velerlei gelegenheden wordt gevraagd om een ambulante, muzikale act. Dit 'mobiel Kerstmannenorkest' slaat bij het publiek altijd aan. Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'Kerstband', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
De Kerst Dixieland band "The DixieMates " voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Het orkest heeft ruime ervaring in binnen- en buitenland en bestaat uit professionele muzikanten.
Zij hopen u dan ook rond Kerstmis te ontmoeten!

Bezetting met 4-personen:
- Trompet / zang
- Klarinet / Saxofoon / zang
- Banjo / zang
- Sousafoon

Bezetting met 5 of 6 personen: mogelijk indien gewenst

"De Muzikale Kerstman"

Een goed verzorgde act voor Kerstfeesten, Instellingen, Bedrijven, Kerstmarkten, Winkelcentra, Privéfeesten, Themafeesten, Verzorgingshuizen etc.

Altijd een genoegen om naar te kijken en te luisteren. Steeds vriendelijk en goedgemutst.  • Zingende / accordeon spelende Kerstman
  • Op de foto met de Kerstman
  • Rondlopende Kerstman
  • Zoen van de Kerstman
  • Rondrijdende Kerstman
  • Cadeautjes / Kerstpakketten uitdelende Kerstman

Duo Pack & Roll brengt Kerstmuziek & Kerstsfeer

Het Kerst Duo “Pack & Roll” is een uiterst mobiel en tevens compleet orkest. De 2 muzikanten bespelen samen saxofoon, klarinet, banjo, gitaar, kazoo en laten zich begeleiden door een volledig orkest op CD daarbij zingen zij ook nog menig lied.
Met hun mobiele versterking op batterijen kunnen zij elke gelegenheid opvrolijken. Uiteraard kunnen zij ook de kleding van uw bedrijf aantrekken om uw bedrijf een extra promotie accent te geven.

Zij brengen u een repertoire van kerstliederen, allround repertoire, dixieland etc.

Ben the Banjoman

Mobiel en verrassend ludiek. Een visuele en muzikale attractie met zijn Amerikaanse tenorbanjo en zijn goed in het gehoor liggende songs in vele genres, waaronder country, dixie, Nederlands- en Engelstalige evergreens en uiteraard kerstliederen, ondersteund door een perfecte geluidsinstallatie en een volledige begeleiding op MD. U heeft een orkest en een bajospeler die nog zingt ook!
Entertainment van hoog niveau.
Perfect voor winkelcentra, entrees, country- en paardenshows, feestjes, braderieën, etc