IJscoman

IJscoman voor al uw Evenementen!

IJscoman Act voor al uw Evenementen! Een fenomenale en humorvolle show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt.
De ijscoman biedt vanuit de authentieke Maras ijston in originele klederdracht zijn verrukkelijke ijs de gasten aan!
Alvorens de komische IJscoman zijn exclusieve Italiaanse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt door hem een fenomenale en humorvolle show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt.
Een waar genot om deze ijscoman bezig te zien. Artiesten-Evenementen.be staat dan ook garant voor deze enerverende show van deze ijscoman.

U ziet het ijs op uw oren vliegen

Al goochelend en jonglerend weet de IJscoman jong en oud binnen enkele seconden met zijn show en verfrissende heerlijkheden te fascineren.Als u en uw gasten van zijn exquise ijsje wil genieten, dan zien dezen ze vliegen...Althans zijn ijsje.
Een verrukkelijke en enerverende show die je niet mag missen.
Perfect voor elk evenement. Als entree act, tussendoortje of als toegift.

Ook als Zingende IJscoman te boeken!

De Zingende IJscoman en Gelato die vanuit hun smaakmakende Italiaanse ijscokar de gasten laten lachen, gieren en brullen met hun 30 minuten durende, unieke IJsco show.
Terwijl zij uw gasten al goochelend en jonglerend voorzien van hun verrukkelijke en exclusieve ijs, nemen zij u mee op een muzikale reis van Amsterdam naar het zonnige Italië.
Herkenbare melodieën en onvervalste meezingers kenmerken het optreden van deze entertainers en sfeermakers pur sang, die garant staan voor de nodige hilariteit en op en top feeststemming.