Goochelaar

Ferry Gerats ©

Ferry Gerats is de goochelaar die de meeste prijzen heeft gewonnen.
Dit gebeurde elf maal, verdeeld over verschillende categorieën, o.a. algemene goochelkunst, goochelen met speelkaarten, mentalisme en komisch goochelen.

In het bijzonder noemen we hiervan:
Wereldkampioenschappen Brussel: onderscheiding voor komisch goochelen
Nationaal concours: onderscheiding voor originaliteit

In Bananasplit was hij te zien als de enige eerlijke geldvervalser. Bovendien had hij de bijzondere eer om op te treden op de gala-avond van het nationale congres voor de goochelkunst. En dit gebeurde niet één maar zelfs twee maal.

Door zijn humor en zijn verstandsverbijstering wekkende mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland. Ferry is ook zeer geliefd op beurzen als persoonlijke entertainer voor uw (nieuwe) klanten.

Tablemagic is op elk evenement een doorslaand succes. Bij deze vorm van goochelen wordt er bij het publiek aan tafel of voor staande groepjes gasten gegoocheld. Juist omdat er wonderen plaatsvinden terwijl men er met de neus bovenop zit, is de impact enorm.

Tijdsduur: Doorgaans drie à vier uur.
Presentatie in Nederlands, Duits en Engels

Ferry Gerats goochelt u een glimlach waar u staat of zit.

Henk Prins

Henk Prins behaalde in 1999 tijdens de Nationale kampioenschappen de titel Nederlands Kampioen tafelgoochelen / table magic
Eveneens won hij in datzelfde jaar in België tijdens de open Vlaamse kampioenschappen weer een eerste prijs. Er waren hier 39 deelnemers uit o.a. Amerika, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland.
Table Magic Henk is de eerste Nederlander die zich kampioen van Vlaanderen mag noemen.
Henk won in 2000 het prestigieuze 1000 dollar toernooi, won zilver tijdens de Nederlandse kampioenschappen met zijn Bühne-act, en is de huidige houder van de Magic Effects Supercup 2000.

Henk Prins is een magisch entertainer die weet wat het publiek wil en zijn jaren ervaring bewijzen het. Zijn optredens brengen hem van het luxe Kurhaus in Scheveningen tot feesttenten in de Achterhoek.
U kunt Henk Prins boeken voor de volgende acts:

CLOSE-UP MAGIC (Table-magic)
Henk Prins begeeft zich tussen het publiek en vertoont aan tafel of staand voor u het ene wondertje
na het andere.
STAND-UP MAGIC (Bühne-act)
In een bühne-act van ongeveer 20 minuten, zal Henk u betoveren en vermaken met zijn unieke mix van magie en humor.
COMBINATIE VAN BOVENSTAANDE
In overleg is er nog veel meer mogelijk

Tel Smit

Tel Smit - Manipulator met internationale allure. Magie boeit. Het zien van het onmogelijke, dat zich voor ieders ogen voltrekt; manipulatie! Tel Smit is daarin onnavolgbaar. Niet voor niets won hij tot tweemaal toe de eerste prijs bij het wereldkampioenschap manipulatie. Tel Smit is een veelzijdig manipulator, die van uw bedrijfs- of personeelsfeest, bedrijfsopening of productpresentatie een indrukwekkend succes maakt. Met spectaculaire speciale effecten en opzienbarende trucs.
Een internationaal entertainer die bij een mondiaal en gemêleerd publiek sinds 1965 mateloze bewondering afdwingt.

Tablemagic met Jerry

Tijdens diner, receptie, bruiloft, bedrijfsopening of verjaardag loopt Jerry met zijn tafel vol trucs tussen de gasten door en goochelt er lustig op los. Van alles verdwijnt of verschijnt terwijl u er bovenop zit. Jerry is een voortreffelijk
artiest en entertainer; met zijn humor en talent bent u verzekerd van kwaliteit.