Fakir Fakirshow Show

Kitty's Fakirshow

De Kitty's Fakirshow is top entertainment! Zowel artistiek als dynamisch gezien is zij de finishing touch op Uw feest of evenement!
Kitty staat garant voor 20 minuten spectaculair amusement. Een vrouw die al meer dan 10 jaar specialiste is op haar vakgebied. Ieder publiek weet zij te boeien van de eerste tot de laatste minuut.
Een wervelende show bestaande uit: Vuur, Glas, Spijkerbed en Zwaarden.
Een show die zijn weerga niet kent! Actie, spanning, sensatie en perfecte muzikale timing. Haar expressie, kracht en uitstraling completeren een explosieve show, die op de door haar bekende wijze wordt gepresenteerd. Zij brengt U in extase en laat U intens meegenieten. De Kitty's Fakirshow is een aaneenschakeling van effecten en gebeurtenissen die hun uitwerking op U niet zullen missen. Van het publiek zal medewerking worden gevraagd...

Fakirshow

Fakir Dr. Joe een heel bijzondere bouwvakker, met een te gekke show als fakir, die u van de ene in de andere verbazing zal laten rollen. Sensatie en spektakel van het begin tot het einde van deze fakir show. De Fakir stunt met vuur, glas, spijkerbed, steekt priemen en stalen pinnen door zijn armen. De Fakir Dr. Joe laat betonblokken op zijn lichaam kapotslaan en meer van dat soort zaken.

Een fantastisch spectakel!